Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Produse
Produse

Despre noi

Scurt istoric Evora Center REGHIN

Infiintata in anul 2000 compania a inceput activitatea de comert de tip RETAIL intr-un spatiu din zona centrala a orasului REGHIN, seriozitatea, accesibilitatea si diversitatea de produse prezentate reusind sa ii asigure in scurt timp impunerea ca principala optiune pentru locuitorii orasului REGHIN in ce priveste cumparaturile de produse ne-alimentare, produse pentru casa, decoratiuni, finisaje si materiale de constructii.

Dezvoltarea naturala a fost urmata de inaugurarea in anul 2005 a unei locatii mai generoase ca spatiu in zona centrala REGHIN, gestionarea portofoliului de produse incepand sa fie facuta dupa codul EAN, gamele de produse putand fi prezentate in mod mult mai vizibil pentru a ajuta in selectia lor de catre clienti.

Anul 2006 aduce inaugurarea unui depozit de material constructii, o completare fireasca a  activitatii comerciale, clientii putand astfel sa gaseasca la Evora Center gama completa de la A la Z de produse pentru constructii si amenajari interioare, decoratiuni, ceramica si obiecte sanitare, electrocasnice si menaj, feronerie si unelte, electrice si gradinarit.

Cresterea constanta a dus la pregatirea si deschiderea in anul 2015 a unui complex comercial Evora Shopping Center REGHIN, locatie cu suprafata de 5.000mp magazin Retail de tip Do-It-Yourself, in cadrul caruia sunt prezentate 50.000 de tipuri de produse cu stocare, cu 6 case de marcat functionale, cu servicii de consiliere asigurate de catre personalul comercial, comenzi speciale, creditare si finantare direct in magazin, servicii de trasnport, preluare produse in service client. 

Dupa 18 ani de activitate constanta indreptata spre client in cadrul locatiilor sale fizice, Evora Center REGHIN pregateste intrarea si in zona de e-commerce, prin integrarea site-ului propriu cu programul de gestiune pentru unele categorii de produse in prima faza, pentru a se concretiza ca o optiune viabila pentru comert modern.

Despre Noi - Evora Reghin
Infiintata in anul 2000 compania a inceput activitatea de comert de tip Retail intr-un spatiu din zona centrala a orasului Reghin, seriozitatea, accesibilitatea si diversitatea de produse prezentate reusind sa ii asigure in scurt timp impunerea ca principala optiune pentru locuitorii orasului REGHIN in ce priveste cumparaturile de produse ne-alimentare, produse pentru casa, decoratiuni, finisaje si materiale de constructii.


înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Evora Center
designed by headstart.ro