Indispensabil atunci când pregătiți lichior de casă - un refractometru este un dispozitiv ușor și portabil, care este un instrument optic de precizie, util atât pentru vinificatorii începători, cât și pentru cei profesioniști, producătorii de lichioruri și producătorii de bere.
Pentru măsurarea zahărului - acest dispozitiv vă va permite să verificați conținutul procentual de zahăr (0-40 ° Brix) în suc de fructe, loturi de vin și must de bere.
Pentru măsurarea conținutului potențial de alcool - un refractometru este, de asemenea, utilizat pentru măsurarea conținutului potențial de alcool (0-25%) obținut după fermentarea întregului zahăr din lichidul testat.
Măsurare precisă - refractometrul este echipat cu ATC (compensare automată a temperaturii) și efectuează măsurători cu mare precizie, oferind rezultate precise.
Simplu de utilizat - unul dintre avantajele refractometrului este că sucul poate fi stors direct dintr-un fruct pe prisma refractometrului pentru a verifica conținutul său de zahăr.
Date tehnice:
Interval de măsurare:
- 0 ~ 40 ° în scara Brix;
- 0 ~ 25% conținut potențial de alcool.
Precizie:
+/- 0,2 Brix, alcool potențial;
Compensare automată a temperaturii (ATC):
10 ° C ~ 30 ° C (50 ° F ~ 86 ° F).