Mâncare delicioasă în aer liber - cunoașteți cazanul nostru de vânătoare, cu care puteți pregăti cu ușurință mâncăruri aromate în timpul campingului și întâlnirilor de lângă foc! Folosirea unui ceaun este o alternativă excelentă la cârnații la grătar la cuptor!
De înaltă calitate - ceaunul este fabricat din fontă de înaltă calitate, datorită căruia, cu o îngrijire adecvată, vă va servi ani de zile!
Pregătirea elegantă a mâncării - în afară de o construcție solidă, ceaunul a fost realizat foarte atent, cu atenție la detalii. În timpul utilizării, toată lumea va fi, de asemenea, încântată de aspectul său.
O varietate de feluri de mâncare - gătitul într-un cazan de vânătoare nu trebuie să fie plictisitor! În ceaunul de 7 litri veți pregăti nu numai tocănițe cu oală, bigos și supe, ci și coaste sau articulații din foc! Acest dispozitiv oferă o serie de posibilități!
Setul conține:
- cazan din fontă 7 L,
- 3 picioare și 3 șuruburi care fixează picioarele pe cazan,
- acoperi,
- mâner și 2 șuruburi care fixează capacul,
- instrucțiuni de utilizare manuale.
Atenţie!
Înainte de prima utilizare, cazanele din fontă trebuie arse.
Pentru a face acest lucru, ungeți ceaunul cu ulei, umpleți-l cu apă și puneți-l pe foc, închideți-l și gătiți timp de aproximativ 30 de minute.
După acest timp, lăsați ceaunul să se răcească, între timp spălându-i cu grijă pereții cu apă fierbinte folosind o cârpă pe un băț sau o lingură de lemn (Notă! Cazanul va fi foarte fierbinte!).
O altă metodă de ardere a cazanului este să turnați 1 L de ulei în ea și să dați foc timp de 30 de minute. În timpul procesului, uleiul își va schimba culoarea. Atenţie! Nu adăugați mai mult ulei sau apă în ceaun în timp ce ardeți cazanul! Procesul de ardere trebuie monitorizat constant și cazanul nu trebuie lăsat nesupravegheat, deoarece uleiul se poate scurge și poate lua foc.