ECO EURO


ECO EURO TRADING este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1994.

Principalul obiect de activitate al firmei este importul si distributia produselor sanitare, electrice, articole de feronerie, scule, mobiliere baie, cabine si vani hidromasaj.

In urma cu 5 ani firma noastra s-a lansat si in productie prin infiintarea unei fabrici moderne cu utilaje de prelucrarea lemnului performante. Produsele finite care sunt realizate in fabrica noastra sunt: usile de interior, scarile de mansarda si scarile de zugrav. In scurta perioada firma noastra se identifica prin calitatea produselor, profesionalismul si promptitudinea livrarilor, avand control atat asupra productiei cat si asupra livrarilor in toata tara care se fac cu parcul auto propriu.

De la infiintarea fabricii si pana in prezent ne-am specializat in productia usilor de interior pentru locuinte, birouri, pensiuni etc. Oferta noastra bogata permite fiecarui client sa aleaga tipul de usa dorit atat in privinta modelului, cat si in privinta pretului. Trebuie tinut cont de faptul ca aceste usi nu pot fi folosite la intrarea in locuinte, pe casa scarii sau in alte locuri in care conditiile de mediu (temperatura, umiditate) sunt nefavorabile. Toate modelele se caracterizeaza printr-un nivel optim al raportului calitate-pret.

Obiectivul principal al societatii noastre pentru perioada urmatoare este completarea gamei de usi prin producerea unui model de usa din furnir natural, gama premium complet echipata.

Adresa:

Reghin, str.Viilor nr.84
Tel. 0265-512280
Fax 0265-512280
Mail:
florin_evora la yahoo punct com