Despre noi

Activitatea a inceput in anul 1994 prin intermediul Eco Euro Trading, firma care se ocupa de partea de distributie nationala a produselor noastre din en-gros. Solicitarile clientilor nostri au determinat ca in anul 2000 sa prinda contur si firma Evora Center cu activitate exclusiva de vanzare cu amanuntul a produselor industriale si de amenajari interioare, activitate realizata in cadrul locatiei din strada Mihai Viteazul nr.19 (actualul showroom mobila Evora, vis-a-vis de sediul BRD Reghin).

Pozitionarea clientului pe primul loc in prioritatile noastre, ale celor care activam in cadrul Evora Center, a fost consfintita si in cadrul siglei si a sloganului inregistrate la OSIM: Familia ta – centrul preocuparilor noastre. Se reflecta in aceasta formulare faptul ca satisfacerea nevoilor clientilor nostri este prioritatea noastra numarul 1.

Ajuns la nivelul unui grup de firme, Evora Center - Eco Euro Trading Reghin continua procesul de dezvoltare pornit la inceputul anilor 2000 si deschide in septembrie 2005 o noua locatie centrala, situata in P-ta Petru Maior nr.53, pentru a fi mai aproape de clientii nostri, oferindu-va in cadrul magazinului de finisaje o gama mult largita de produse, cu expunere corespunzatoare.

Pentru a sustine cu stoc de marfa cererile clientilor s-a dezvoltat si partea de depozit materiale de constructii, amplasat in strada Viilor nr.84, cu produse nou intrate in portofoliul Evora Center, de la furnizori de renume din Romania care ne-au acordat sprijinul si increderea lor pentru a reusi sa creem in Reghin locatiile din care clientii nostri sa poata iesi multumiti de ceea ce gasesc.

Prin intermediul Eco Euro Trading a fost dezvoltata si partea de productie usi de interior, inceputa in 2004-2005, in prima faza pe locatia depozitului de materiale de constructii din strada Viilor. Intre timp linia tehnologica a fost completata si modernizata cu masini avand comanda numerica, ceea ce a necesitat relocarea activitatii de productie in strada Carpati nr.11 (in spatele Humi). Aici reusim sa producem usi de interior, scari de zugrav si scari mansarda, gama de produse urmand sa fie completata in continuare si cu alte repere cerute de catre Dumneavoastra, clientii nostri.

Pentru a ne cunoste mai bine si a reusi sa multumim asteptarile Dumneavoastra, va asteptam in oricare dintre locatiile in care suntem prezenti in Reghin.