Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Produse
Produse

CIOCAN DULGHER XT33070 XTLine

Cod pachet : 8592021098187
compara...
Descriere produs


Ciocan dintr-o bucată de oțel pentru o primă și echilibru maxim. Mâner ergonomic pentru o forță de impact mai mică. Cap de ciocan temperat, cu un suport pentru unghii cu ciocan. Cap ușor cu tracțiune pentru unghii. Prindere cauciucată pentru a reduce vibrațiile nedorite. strălucire cu un magnet puternic pentru unghii. o bucată din oțel DIN 7239.
cu magnet

Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre Noi - Evora Reghin
Infiintata in anul 2000 compania a inceput activitatea de comert de tip Retail intr-un spatiu din zona centrala a orasului Reghin, seriozitatea, accesibilitatea si diversitatea de produse prezentate reusind sa ii asigure in scurt timp impunerea ca principala optiune pentru locuitorii orasului REGHIN in ce priveste cumparaturile de produse ne-alimentare, produse pentru casa, decoratiuni, finisaje si materiale de constructii.


înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Evora Center
designed by headstart.ro